Van der Giesen Architecten
De woning is opgespannen tussen de invloedsfactoren op en rondom de kavel. Aan de voorzijde bevinden zich bijvoorbeeld de garage en de keuken waarbij de keuken dicht aan de straat staat en een ruim uitzicht heeft over het gehele panorama van de straat, terwijl de garage over een oprit beschikt waarop een auto kan staan voor de garagedeur. Beide ruimte's grenzen aan hetzelfde dakvlak waardoor de gootlijn diagonaal op de kavel staat. De entreehal bevindt zich centraal in de woning, waar de voordeur bij een insnijding in het dak zijn plaats heeft gevonden. Boven de voordeur bevindt zich een hoog raam waardoor aangenaam veel licht in de entreehal en op de overloop valt. De woning is geraffineerd gedetailleerd met onder andere ramen welke de hoek om lopen, zonder dat daar een hulpconstructie / kolom is aangebracht.