Van der Giesen Architecten

Het bedrijfsgebouw in zevenbergen is opgezet als multifunctioneel bedrijfsgebouw dat opdeelbaar is in meerdere units, danwel als geheel kan worden gebruikt. Omdat de (rode) kantoorblokken voor de scheidingswanden tussen de hallen staan kunnen deze kantoren worden verbonden met een van beide achterliggende hallen. De mogelijke posities voor scheidingswanden zijn aan de voorzijde expressief in rode baksteen. De hal is gerealiseerd in de meest efficient toe te passen sandwichpanelen, aan de buitenzijde afgewerkt met een zelfreinigende afwerking. Teneinde te voorzien in daglicht toetreding, maar tegelijkertijd een goede veiligheid voor de eventuele opslag van goederen, is de voorgevel grotendeels opgetrokken uit glazen bouwstenen. Deze gevel laat een prettig, diffuus licht door naar de hal, terwijl het overstekende dak functioneert als een zonne- en regenscherm. De te openen ramen en deuren in de kantoren zijn geheel opgenomen in de elementen van glazen bouwstenen, zonder verdere constructies. Hier zijn dus de kozijnen gemonteerd aan glas.