Van der Giesen Architecten

Prefab installatie in centrumgebouw geplaatst

Giebros Technics Prefab InstallatieNu de bouw van het centrumgebouw in waterpark Veerse Meer voortgaat is ook de tijd aangebroken voor het plaatsen van de eerste technische installaties.

De technische installaties voor de behandeling van het water in het zwembad met waterglijbaan, stroomversnelling en waterspeeltuin zijn geproduceerd bij Giebros Technics in Roosendaal. En nu per speciaal transport naar Arnemuiden getransporteerd. De bedrijfsgerede installaties zijn met een mobiele hijskraan in de kelder geplaatst, waarna de bovenliggende vloer is dichtgemaakt.

Deze feestelijke mijlpaal in de uitvoering van het centrumgebouw werd bijgewoond door onder andere een delegatie van de gemeente Middelburg, en de pers. In het PZC is hierover ook een artikel verschenen.

Volgens de woordvoerder van Giebros Technics zullen er op termijn nog andere onderdelen volgen welke bestemd zijn voor energieopwekking en luchtbehandeling. De delen welke nu geplaatst zijn gaan er voor zorgen dat het water warm en schoon is, en dat de waterattracties functioneren.

Foto: PZC